Dutchboy ja!
Door: Frederik
Blijf op de hoogte en volg Frederik
05 December 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Hier zijn we aan het einde van het semester gekomen. Ik heb dan ook geen lessen meer en het wachten is op de FINALS.
Donderdag heb ik m'n eerste Final en de maandag en dinsdag erop de 3 andere. De laatste lootjes! I'm Confident about it! De 15e december ga ik naar Temple voor hanukkah, op uitnodiging van onze verre familie hier. Mijn eerste Thanks Giving heb ik ook met hun door gebracht. 3 weken geleden hebben we een tripje naar een disco in Atlanta gemaakt ; CLUB EUROPE! Was erg gezellig, zal ik maar zeggen :-) Afgelopen week zijn natuurlijk de kerstvieringen begonnen, ingeluid met een Kerstdinee. Allemaal erg belangrijk hier op "the buckle of the bible belt" van Amerika! Ik zit er sterk aan te denken om op de uitnodiging van Sandor in te gaan en een weekje in Washington DC door te brengen. Mischien maak ik dan nog een witte kerst mee. Voor oud &nieuw gaan we iets in Atlanta organiseren. Na de Kerst krijg ik een nieuwe kamergenoot uit Frankrijk, m'n Amerikaanse kamergenoot studeerd af. Nou peoples, ik mis iedereen wel hoor en de nederlandse taal. Maar ik red me wel :-)
KUS Frederik
PS Gefeliciteerd MAM!!!
05 December 2006 - 08:00
Anne:
He onzettende eikel,
weer geen woord over de dames, ben je homo geworden of zo! Of ben je het recept kwijt, zal Gijs vragen een boekje er over te sturen. Man man, wat een leven, voor straf naar Washington en ga zo maar door. Amsterdam is nog steeds heerlijk, alles op z'n plekkie.
Nou geniet en maak er wat moois van
ajuu -
05 December 2006 - 09:03
SJimmie:
He Fred Erik, goed man! en ja ik mis inderdaad vrouwen in t verhaal:P -
05 December 2006 - 09:22
Maarten Frankenhuis:
Lieve Neef,
Goed dat je weer on line bent.
En dat van die Nederlandse taal was me al opgevallen....
Groetjes, Maarten. -
05 December 2006 - 10:47
Sofie:
He lekker ding,
Super om van je te horen! Succes met Finals, kick som ASSSSSSSSSSS!! -
05 December 2006 - 12:18
Martha:
He neef,
Leuk weer wat van je te horen!Wanneer kunnen we de foto's verwachten van al je scharrels en projecten? Wat een goed plan om naar Sandor te gaan. Heb van Soof begrepen dat ze hagelslag hebben...! Succes met je finals en veel plezier met kerst en oud & nieuw!
Kuzzz -
05 December 2006 - 23:35
Tim Menko:
Wie is dat: "Frederik"?
Waar zit hij?
Volgens mij ben ik verkeerd hier. -
22 December 2006 - 19:22
Marion Frankenhuis:
Hoi Freek,
Niet verkeerd een kerst vakantie bij Sandor en family in Washington DC. Sofie weet uit eigen ervaring dat dit echt verwennen wordt! Haring, hagelslag, drop, Grolsch bier, you name it! Lekker dollen met de boys en niet te vergeten de hond, die buiten een heel lief karakter, overigens qua uiterlijk niets van onze 'late' Golda en Yentel heeft. Ook lekker om je Nederlands weer even bij te schaven. Alhoewel, Sandor kennende, zullen jullie gesprekken eerder op z'n Twents gaan. Maar daar is niets mis mee. Vorig weekend waren Anne en ik bij Anita en Arjan en de kids. Judith en haar vriend waren ook mee. We hebben hun nieuwe stek mogen bewonderen. Een schitterend huis.Gezellig en smaakvol ingericht, kortom een 'home'. Gisteren Anne's 57ste verjaardag gevierd. Natuurlijk was 'de buurt' er ook bij. Gezellig geborreld en daarna later op de avond 'captain's dinner' met onze meiden+aanhang.
Zondag as. hebben we 'open huis' met erwtensoep voor iedereen die langs cq binnen komt.
Maandag kerstlunch bij Carla met Rob, Maarten en Lies en alle kids die in de buurt zijn. En natuurlijk leuk om Willem weer te zien en zijn 'American story so far' te horen.
Dit was for the time being mijn kerstboodschap aan jou met als laatste persoonlijke wens A Merry and White Christmas and a Healthyand Happy New Year!
Liefs,
Marion -
02 April 2007 - 07:58
Gijs:
Frederik, het is erg jammer dat je deze site niet onderhoud en leest.
Communiceren blijft een probleem met jou.
Ik hoop weer eens een levensteken van je te horen.